Uitgebreid assortiment

Versteegh Verpakkingen is de specialist in het leveren van verpakkingsoplossingen, materialen nieuwe of gebruikte machines tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verpakkingsoplossingen. Heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar! Neem u contact op via +31 0492-345414 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Meer informatie over onze producten is ook te vinden in onze webshop. Kijk hier voor een overzicht van de merken die wij leveren

 

Stabiliseren

Uw producten stabiel verpakken en vervoeren resulteert in minder schade tijdens het vervoer. Versteeghverpakkingen.nl biedt voor elke siatuatie een passend verpakkingsmateriaal, zoals wikkelfolie, omsnoeringsbanden en krimphoezen.

Bekijk in onze webshop

Wikkelmachines

Versteeghverpakkingen.nl biedt een uitgebreid assortiment wikkelmachines. Wij verkopen onder andere palletwikkelaars en foliewikkelaars.

Bekijk in de webshop

Omsnoering

Versteeghverpakkingen.nl biedt allerhande oplossing voor omsnoering aan. Zowel machines als toebehoren.

Bekijk in de webshop

Palletdozen

Versteeghverpakkingen.nl heeft een groot aanbod palletdozen. Een palletdoos is de perfecte exportdoos, geschikt voor het verpakken en verzenden van zware en grote producten.
De dozen hebben een zware kwaliteit, zijn herbruikbaar en goedkoper dan houten kratten.

Verhuisdozen

Versteeghverpakkingen.nl biedt een ruim assortiment van kwalitatief hoge, herbruikbare verhuisdozen.

Bekijk het assortiment